Hvem er Wine2us

I 1997 begyndte vores vinrejse, og det har aldrig været gået i stå. Det hele startede som hos så mange andre, da vi begyndte at nyde en verden af gode vine. Det udviklede sig til en hobby, blev derefter en passion og til sidst en livsstil.

Wine2us er en forretning, der ikke primært fokuserer på lønsomhed med hensyn til indtjening og profit, men derimod på oplevelser. I vores arbejde med Wine2us møder vi rigtig mange dejlige mennesker, både i Italien, hvor vores producenter bor, og i Danmark, hvor vi har vores virksomhed, nærmere bestemt Ålsgårde.

Vores kærlighed for vin var på et tidspunkt spredt over hele verden, men vi ønskede at gå mere i dybden, få mere indsigt og nørde mere. Valget faldt uden nogen tvivl på Piemonte - det var vinen, menneskerne, maden, naturen. Det var svært at finde noget negativt, bortset fra at alle kommer for sent til alle aftaler.

Wine2us er et familieforetagende, hvor både Henriette og Niels Bjørn udfylder hver deres funktion. Henriette holder styr på økonomi og processer, og hun vælger ofte de mest populære vine, mens Niels Bjørn er vinenørden, der elsker de lidt mere skæve vine. Vores to døtre hjælper til, når der er travlt, og er altid at finde i butikken, når vi er i Italien og passer vores liv der.

For os er vinen en del af at være livsnydere, og der følger altid en god historie med om vinen. Hvem er producenten, hvilke produktionsmetoder er der brugt, hvad med markernes beliggenhed, og hvem er vinbonden? Alt sammen er en del af en fuldendt vinoplevelse.

Vores motto er Passion, Kvalitet og Fornøjelser. Vær en del af denne rejse og kom og besøg os.